10 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Kadeti MNK Vinkovci – Učilište Studium ušli u prvu ligu

Više od autora

- vl promo-

Nakon što su juniori MNK Vinkovci – Učilište Studium osigurali ulazak u SuperSport Hrvatsku malonogometnu ligu čekalo se kadete.

Oni su trebali odraditi utakmicu za treće mjesto u regiji Istok koja bi im osigurala kartu za elitu, no do sraza protiv MNK NG Units nije došlo. Naime, momčad iz Nove Gradiške nema uvjete za plasman u prvu ligu i stoga su kadeti Plavih bez borbe osigurali svoje mjesto u najelitnijem rangu hrvatskog futsala.„Ima Vinkulja i broncu i srebro s državnih završnica, ali ruku na srce neko vrijeme nas nije bilo. Prethodne dvije sezone ostajali smo kratki na zadnjoj stepenici, a sada smo uspjeli i postigli ono što već dugo želimo. Ovo je svakako nagrada za trud i rad, kako uprave i trenera tako i naših igrača kojima ovim putem još jednom čestitamo na ovom iznimnom uspjehu. Pravi izazovi tek dolaze. Utakmice protiv najboljih klubova u državi, nadamo se, u punoj dvorani na Lapovcima”, poručili su iz kluba.

Podsjetimo, osim juniora i kadeta Plavih, svoje predstavnike u obje kategorije imat će i Aurelia. Ovo je jedan veliki dan za vinkovački futsal. Krajem veljače očekuje nas veliki spektakl jer tada kreće SuperSport Hrvatska malonogometna liga.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno