30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Kampovi Real Madrida ovoga srpnja u Cerni i Vukovaru

Više od autora

- vl promo-

Real Madrid prošle je subotom pobjedom nad Borussijom Dortmund u finalu Lige prvaka osvojio 15. naslov Lige prvaka, a upravo će ovaj klub krajem lipnja i početkom srpnja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini održati svoje kampove. Jedan od glavnih suradnika i organizatora kampa na našim prostorima je Vinkovčanin Tomislav Filipović.

Predstavnik madridskog kluba za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu je Zlatko Marić, a upravo je s njim Filipović uspostavio kontakt. „Dogovorili smo kampove u ove dvije zemlje s agencijom Be Free Football i Zlatkom Marićem. Čast je biti dio kampa, svi znate što je Real Madrid”, kazao je Filipović.

FOTO: Real Madrid Fundation

Što se tiče naše zemlje, kamp Real Madrida dva puta će ugostiti Šibenik, a po jednom Slatina, Hvar, Slavonski Brod, Belišće, Vukovar i Cerna, dok će u susjednoj Bosni i Hercegovini domaćini biti Orašje i Posušje. Mjesta su gotovo već sada popunjena, a mlade igrače zasigurno očekuje jedno veliko i nezaboravno iskustvo. Što se tiče vukovarskog termina, kamp će biti održan na terenu HNK Mitnica od 1. do 5. srpnja za dječake između 6 i 17 godina. S druge strane, Cernu će „kamp groznica” obuhvatiti od 10. do 14. srpnja, a kotizacija je u oba mjesta 250 eura. Za djecu su priređeni treninzi raznog karaktera kojeg će voditi treneri iz Real Madrida, a polaznici će dobiti diplomu za pohađanje kampa, kao i dres, majicu i šorc s obilježjima Real Madrid Foundation.

„U svim mjestima okupili smo nešto više od 1300 djece. Ovim putem svakako bih pozvao sve klubove da nam se obrate za sudjelovanje u budućnosti, a isto tako se nadamo da će se kamp proširiti i na druga mjesta”, istaknuo je suradnik kampa.

FOTO: Real Madrid Fundation

Osim svih beneficija koje će imati, postoji mogućnost da će svako dijete opcionalno krajem kolovoza otići na utakmicu ovoga kluba, kao i da će trenirati tek stotinjak metara od prve momčadi Real Madrida. Također, u igri su i mogući prijateljski susreti u realovom kampu u Španjolskoj. Iako je riječ o niželigaškim klubovima, bez velikih problema prihvatili su odgovornost kampa, a ovo je odlično iskustvo za trenere.


„Zasigurno veseli kako su se u klubovima organizirali po pitanju nadolazećih kampova, a najprije bih istaknuo Cernu. Selo nije preveliko, a opet je spremno na jednom mjestu okupiti više od 130 djece”, zaključio je Tomislav Filipović.

FOTO: Real Madrid Fundation

Zanimljivo je kako su polaznici kampa raspoređeni u razne grupe treniranja koje su nazvane prema pojedinim aktualnim igračima „kraljevskog kluba” pa tako na primjeru Cerne možemo vidjeti Grupe Modrić, Bellingham, Vinicius, Rodrygo, Militao i Kross. Više informacija o cijelom kampu možete saznati na web stranici www.frmclinicscroatia.com, a djeci su svakako zagarantirani odlični treninzi, zabava, ali i mogućnost sklapanja neraskidivih dugogodišnjih prijateljstava.

Kamp u Cerni trenutno je popunjen 92%, a u Vukovaru je u ovom trenutku ostalo tek još poneko mjesto. Ovo je jedna lijepa priča za mlade igrače koji sanjaju uspjeti u ovom predivnom sportu, a tko zna, možda je netko od njih budući Luka Modrić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno