23 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Kandžija se vraća zaraznim novim singlom

Više od autora

- vl promo-

Imao je jedan od najboljih domaćih albuma, u samo 24 sata postao najslušaniji na streaming servisima u Hrvatskoj i onda nestao – Kandžija se sad vraća zaraznim novim singlom “Idemo po sreću”.

Novi Kandžijin singl objavljen je nakon pet godina diskografske pauze. Jedan od naših najpoznatijih hip hop izvođača publici je otkrio svoj dobro poznati zvuk začinjen novim glazbenim šarmom, a otkrio je i ponešto o pozadini pjesme. “Pjesma je o ljudima koji se vrte u krug, jer tražiti sreću je dosta nemoguća stvar”, ističe glazbenik. Singl “Idemo po sreću” ima neku novu, a opet toplu i poznatu atmosferu, svjež vibe koji pokazuje novi smjer u kojem Kandžija i njegov bend idu. “Trenutno radimo novi album, dobro se osjećamo, imamo što za dati i mislim da to ljudi itekako osjete. Osim preko pjesme i spota veselimo se isto to dati na binama jer je tamo dojam uvijek najjači”, rekao je Kandžija.

Spot za “Idemo po sreću” Kandžija je radio u vlastitoj produkciji. Video je sniman u Osijeku i okolici, a na njemu su radile jake mlade snage. Podsjetimo, Kandžija i bend izbacili su krajem 2015. godine album “Nema Labavo” koji je zasluženo dobio pohvale kritičara i publike te ga doveo u vrhove top ljestvica. Isti album je Kandžiji zacementirao status koncertnog izvođača koje morate uživo vidjeti u punom kapacitetu ako želite doživjeti punokrvno klupsko hip hop iskustvo. Posljednje izdanje “Plafon”, Kandžija je objavio 2019. godine, a upravo taj je album nakon 24 sata od objave postao najslušaniji na streaming servisima u Hrvatskoj.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno