Na 26. Memorijalnom karate kupu Slavonski Brod 2019 među 67 klubova sa 663 natjecatelja iz Hrvatske, Slovačke, Bosne i Hercegovina, Slovenije i Srbije, sa svojih 14 natjecatelja nastupio je i Karate klub Vinkovci.

Osvojeno je deset odličja od čega dva zlatna, tri srebrna i pet brončanih. U ukupnom poretku klubova u borbama Karate klub Vinkovci zauzeo je visoko 7. mjesto dok je u ukupnom poretku klubova borbe + kate zauzeo 10. mjesto u konkurenciji 67 klubova.

Uzme li se u obzir da je na ovom turniru Karate klub Vinkovci nastupio samo sa borcima rezultat je još značajniji.

POJEDINAČNO:

JOSIP SLAVIČEK 1. mjesto (borbe, juniori -55 kg)

ANA ROZIĆ 1. mjesto (borbe, ml. učenice -36 kg)

SARA HASEL 2. mjesto (borbe, ml. učenice -36 kg)

IVAN JURIĆ 2. mjesto (borbe, učenici – 30 kg)

JAKOV ŠEBALJ 2. mjesto (borbe, ml. učenici +38 kg)

MISLAV ILIČIĆ 3. mjesto (borbe, učenici -38 kg)

MARKO MARTINOVIĆ 3. mjesto (borbe, ml. učenici -30 kg)

IVANA SLAVIČEK 3. mjesto (borbe, seniorke -55 kg)

LUCIJA MARTINOVIĆ 3. mjesto (borbe, učenice +44 kg)

IVAN SLAVIČEK 3. mjesto (borbe, ml. učenici -26 kg)

Zapažene nastupe ali bez osvojenih odličja imali su Ivano Džijan, Filip Geljić, Nika Džijan i Filip Periša. Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Pamele Kordanovski i Jakova Šikića.

U Karate klubu Vinkovci zadovoljni su ostvarenim rezultatima, prije svega uzme li se u obzir da je prije točno godinu dana na istom turniru osvojeno samo jedno odličje, dok ih je sada deset. Posebno veseli što su među osvajačima odličja zastupljene skoro sve dobne skupine kluba, od mlađih učenika do seniora. Odraz je to kvalitetnog i stručnog rada na svim razinama kluba koji je u vrlo kratkom vremenu dao velike rezultate.

Nakon uspješno odrađenog turnira u Slavonskom Brodu, natjecatelji nastavljaju sa pripremama za predstojeća natjecanja. Svi oni koji žele biti dijelom ovog uspješnog karate tima mogu to postati na adresi Kralja Zvonimira 68, Vinkovci (Fitness centar Zara, 2 kat) u terminima PON, SRI, PET od 19:30 do 21:00.