18 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Karlo Išasegi: Cibalia će uvijek imati posebno mjesto u srcu

Više od autora

- vl promo-

Mostarski Velež jutros je na svojim društvenim mrežama objavio prvo pojačanje za sljedeću natjecateljsku sezonu. Riječ je o Karlu Išasegiju, kapetanu Cibalije, koji će tako Vinkovce napustiti nakon četiri godine.

„Cibalia će uvijek imati posebno mjesto u srcu, to je moj klub praktički od djetinjstva u kojemu sam proveo većinu svoje dosadašnje karijere. Zahvaljujem se svima u klubu, oko kluba i našim vjernim Ultrasima. Ipak, došlo je vrijeme da napravim iskorak za budućnost”, istaknuo je za Novosti sada već bivši igrač nebeskoplave svlačionice.


Išasegi je u ovoj sezoni upisao 25 ligaških nastupa u dresu Cibalije, a 23-godišnjak je pri tome postigao pet pogodaka. Prošao je Školu nogometa stoljetnog vinkovačkog kluba, a onda je uslijedio prelazak u Osijek. Od 2021. godine ugovorom je postao vezan za vinkovački klub, a u proteklim sezonama Karlo je ostavljao srce na terenu za Cibaliju i ponašao se kao pravi kapetan.

Velež za mene predstavlja veliki izazov i sigurno će mi biti odskočna daska za bližu budućnost. Radi se o velikom klubu koji ima jasne ambicije u ligi, a ujedno i u Europi koja nas čeka sljedeće sezone. Ugodno sam iznenađen sa svime u klubu, od cijelog vodstva do stadiona i ambicija ”, zaključio je Išasegi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno