18 C
Vinkovci
Utorak, 6. lipnja 2023.

Kids from the sky novim singlom vode nas u Japan

Više od autora

- vl promo-

Nakon hitova „Onaj osjećaj”, „Film” i „Prolazna stvar”, križevački, alternativni bend Kids from the sky vode nas u bijeg u daleki Japan. Oni su talentirani dvojac Teo Golub i Vedran Vlahović.


U našem eteru svestrani Teo predstavio je novu pjesmu Japan. „Pjesma je nastala u periodu kada se nije puno toga događalo, a kada želite negdje pobjeći uvijek vam padaju na pamet daleke destinacije. Tako je došao Japan. Pjesma je simbol želje za bijegom od svakodnevice”, kaže Teo. Pjesmu prati i vizualna poslastica nastala u suradnji s provjerenim suradnicima benda. „Spot smo snimili u Križevcima u Klubu Kulture što je novost, a naši fanovi su statisti. Dinko Šimac je autor spota i on već tradicionalno s nama surađuje. Bilo je jako zanimljivo jer je nekima to bio prvi susret s kamerom”, ispričao je Golub zanimljivosti.

Kids from the sky svakodnevno su na repertoaru našeg radija, a mi definitivno pratimo njihov rad. „Plan je krajem godine izbaciti prvi album, što znači da su rukavi zasukani. S ovom pjesmom idemo prema albumu kojega nećemo još najaviti, a Japan je definitivno na popisu pjesama”, zaključuje Teo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno