U Hrvatsku su ovih dana stigli kineski stolnoteniski treneri koji bi trebali pomagati u radu hrvatskim trenerima i igračima i igračicama, što je dio Sporazuma o suradnji između Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Veleposlanstva NR Kine.

Iz STK Cibalia Vinkovci pozivaju trenere, igrače i igračice iz svih stolnotenskih klubova naše županije da se pridruže treninzima koji će se održavati od 18. do 30. listopada u Fitness centru Zara.

“Kako se u Kini igra najbolji stolni tenis na svijetu, HSTS i STK Cibalia osigurali su u Vinkovcima boravak i stručni rad jednom Kineskom treneru u Klubu u periodu od 18. do 30. listopada ove godine. Prilika je ovo da se svi stolnotenisači naše županije pridruže treninzima tih 12 dana i nauče što više od kineskog majstora. Treninzi će biti dostupni u maskimalno mogućem broju dana i termina, odnosno pokušati ćemo svaki dan imati trening dva puta, a o tome ćemo sve naknadno obavijestiti. Kotizacija za cijeli kamp, svih 12 dana, po osobi je 200 kuna, a poslužiti će kao pomoć za organizaciju boravka kineskom stručnjaku. Ovakvu rijetku prigodu i čast nije imala većina stolnotenisača s našeg područja u svojim športskim karijerama”, ističe sportski direktor kluba Konstantin Vučinić.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail; stk.cibalia@gmail.com ili na telefon; 098643219.