5 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Koje kladionice nude najbolje koeficijente?

Više od autora

- vl promo-

Kladionice su mjesto koje posjećuje sve više pripadnika onih koji prate individualne ili momčadske sportove kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.

Dok neki misle kako je ovdje riječ samo o lakom načinu zarade, a klađenje obična zabava, oni iskusni znaju da je odabir one kladionice koja nudi najbolje i najveće koeficijente za klađenje ključna stavka ukoliko želite ostvariti značajni profit, posebno ako se kladite na više parova na istom listiću.  Kako biste saznali koje kladionice u Hrvatskoj nude najbolje koeficijente za online klađenje, bitno je usporediti različite kladionice i pronaći one koje vam mogu ponuditi najbolju vrijednost svojom ponudom na stranicama. Dugoročno, čak i male razlike u koeficijentima koje različite kladionice nude, mogu vam donijeti veliku razliku u zaradi koju ćete naposlijetku ostvariti. 

Koje su kladionice s najboljim koeficijentima?

Kako je u Hrvatskoj klađenje sve popularnije ne čudi da danas postoji popriličan broj kladionica s online ili fizičkim poslovnicama ponuđenih na izbor igračima. Iako se odabir prave kladionice može činit kao jednostavan zadatak, najčešće nije tako iz razloga što je mala šansa da će jedna kladionica imati jednako dobar izbor ponuda i koeficijenata za sve događaje ili sportove. 

Amaterima i onima koji su tek početnici u klađenju, najbolje je za početak svoje listiće uplaćivati u nekoj od dobro provjerenih, uhodanih kladionica kako bi njihova igra bila sigurna, a dobici isplaćeni. 

Neke kladionice imaju i posebne ponudi i bonuse u ponudi za svoje igrače pa tako Premier kladionica svojim igračima nudi mogućnost igre bez naknade i poreza, što je privlačno mnogim igračima, dok kladionica Supersport, osim velike ponude opcija klađenja, ima bonus za nove igrače u iznosu od 1000 kuna. 

Kako se kladiti?

Veliki broj igrača kladi se isključivo zbog ljubavi prema nekom sportu, klubu ili određenom igraču i ne posvećuju previše vremena analizi rezultati, pregledu statistike ili nekih drugih čimbenika koji nerijetko utječu na sami rezultat utakmice ili meča, a time i na njihovu šansu za dobitak. 


Kako je nogomet jedan od najpopularnijih sportova za klađenje, ako ne i najpopularniji, u većini kladionica ponuda često je najšira, a posebnu popularnost kod igrača ima opcija live klađenja na određene događaje. 

No upravo zbog velike popularnosti ove igre i velikog broja fanova koji prate statistiku, dobro su upoznati s rezultatima i navikama igrača, manje popularni sportovi često su svojim koeficijentima isplativiji za klađenje. 

Iako su u većini kladionica rezultati najčešći izbor igrača za klađenje, sve bolje kladionice u svojoj ponudi imaju i opcije poput prvog kornera ili gola, rezultata poluvremena, broja kartona ili izmjena, broja pogodaka određenog igrača i slično, klađenje na neke od ovih opcija često donosi bolje koeficijente nego pogađanje samog finalnog rezultata.

Iako svaki igrač sam određuje na koje oklade će staviti ulog prije posjete nekoj od kladionica prognoze za određeni sportski događaj su nešto što svakako valja proučiti, pogotovo ako one dolaze od strane stručnjaka koji ima više informacija o događaju ili posjeduje vještine ili zna trikove kojima je moguće nadmudriti kladionicu. 

S porastom popularnosti kladionica tipovi su također postali sve učestaliji, a mogu se pronaći na različitim stranicama koje su često nepozdane iz razloga što iza njih stoje neozbiljni autori koji nemaju pravog znanja ni točne informacije, iz ovog razloga prije nego što se odlučite pratiti savjete nekoga od njih prije provjerite prethodnu uspješnost.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno