18 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Kojoti sutra u najdugovječnijem zagrebačkom rock klubu Jabuka

Više od autora

- vl promo-Grupa Kojoti nastupit će sutra u petak 23. ožujka u GK Jabuka. Koncert je to koji se odvija u sklopu slavljeničkog programa povodom 50. rođendana tog kultnog zagrebačkog kluba! Početak koncerta  zakazan za 21:00 sat. Broj ulaznica je ograničen.

Grupa Kojoti svoj je put nakon tri uspješna albuma ‘Kojoti’, ‘Halucinacija’ i ‘Sex Disco Kung Fu’ iznenadno završila krajem 1999. godine. Hibernacija u koju su poslali sami sebe trajala je gotovo 17 godina sve do sjajnog povratničkog nastupa u sklopu festivala Brijačnica održanog početkom 2017. godine. Dvorana Boćarskog doma bila je puna starih fanova i nekih novih klinaca, a Kojoti su razvalili što je za posljedicu imalo brojne pozive na ljetne festivale i koncerte diljem Hrvatske i regije.

Nakon završene ljetne turneje, četvorka je potpuno bila spremna da u zimu 2017./2018. uđe s novim singlovima ‘Mi ne pripadamo tu’ i ‘Nova riječ’ koji su istovremeno bili popraćeni izlaskom luksuznog, trostrukog CD box seta ‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’ (Dancing Bear Music ) . A, cijela je ta povratnička priča zaokružena koncertom u Velikom pogonu Tvornice Kulture 9. prosinca 2017. godine.

Bend je trenutno finalnoj fazi priprema za objavu prvog LP-a; best of kompilacije koja će nositi njihovih 13 najboljih pjesama i koja će biti naslovljena ‘13‘.

Treći singl ‘Ljubav u kvaru’ je također skoro pa spreman za lansiranje, a pomno se razmišlja i o izlasku novog albuma kojeg bi mogli dočekati s krajem tekuće godine.

Kojoti će u Jabuci nastupiti nakon više od 20 godina; stižu u punoj snazi, spremni svojim fanovima ponuditi čvrsti, melodični i plesni rock ‘n’ roll.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80,00 kn mogu se nabaviti u sustavu www.ticketshop.hr.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno