Pet novih DVD i blu-ray naslova koji nam ovog tjedna stižu iz Menarta. Božićno vrijeme kuca na vratima pa stoga ne čudi da su se na videu tržištu pojavile dvije komedije i čak tri animirana filma. Prva u nizu komedija je ona akcijska i koja se zove “Ti loviš”, druga je romantična, ona naslovljena “S ljubavlju, Simon”.

Najmlađe će obradovati konačni izlazak na videu animiranog hita “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” ali i dva naslova koje nisu mogli gledati u kinima jer nisu niti išli u redovnu kino distribuciju. Jedan je “Zvijezda repatica” a drugi je “Teen Titans Go! To The Movies”. Opširnije o svakom donosi van nastavak ove objave…


Ti loviš!

Režija: Jeff Tomsic

Uloge: Jeremy Renner, Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Jon Hamm…

Originalni naslov: Tag, 2018.

Država: SAD

Video distribucija: Menart, 2018.

Žanr: komedija

Trajanje: 100 minuta


Svakog mjeseca u godini, petero prijatelja koji se vole natjecati, igraju Tag od prvog razreda škole – riskirajući posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze… i spreman je…

Utemeljena na istinitoj priči, ova izvanredna komedija otkriva koliko daleko su momci spremni ići kako bi pobijedili u igri.


S ljubavlju, Simon

Režija: Greg Berlanti

Uloge: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Katherine Langford, Alexandra Shipp…

Originalni naslov: Love, Simon, 2018.

Država: SAD

Video distribucija: Menart, 2018.

Žanr: romantična komedija

Trajanje: 110 minuta


Od producenata filma Krive su zvijezde, dolazi nam iskrena priča o odrastanju, pronalasku sebe i otkrivanju prave ljubavi. Svatko zaslužuje veliku ljubavnu priču. Ali za sedamnaestogodišnjeg Simona Spiera (Nick Robinson) stvar je malo kompliciranija: on tek treba priznati svojoj obitelji i prijateljima da je homoseksualac i da voli kolegu iz škole u kojeg se zaljubio online. U filmu također glume Josh Duamel, Katherine Langford i Jennifer Garner. S ljubavlju, Simon “sve što sada trebamo” (Pete Hammond, Deadline).


Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju

Režija: Genndy Tartakovsky

Glasovi: Dražen Čuček, Iva Šulentić, Jan Kerekeš, Jan Pentek, Pero Juričić, Goran Grgić, Mila Elegović…

Originalni naslov: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, 2018.

Država: SAD

Video distribucija: Menart, 2018.

Žanr: animirani

Trajanje: 97 minuta


U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj obitelji čudovišta dok kreću na obiteljski odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula mogao odmoriti od pružanja odmora drugima. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No odmor se pretvara u noćnu moru kada Mavis shvati da je Drakula pao na šarm tajnovite kapetanice Ericke koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.


Zvijezda repatica

Režija: Timothy Reckart

Glasovi: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Aidy Bryant, Gina Rodriguez, Zachary Levi…

Originalni naslov: The Star, 2018.

Država: SAD

Video distribucija: Menart, 2018.

Žanr: animirani

Trajanje: 86 minuta


Malen, ali hrabar magarac po imenu Bo, žudi za životom izvan uobičajene rutine u seoskom mlinu. Jednoga dana skupi hrabrost i oslobodi se kako bi se udružio s Ruth, ljubaznom ovcom i Daveom smiješnim golubom s uzvišenim težnjama. Zajedno s tri deve i nekoliko ekscentričnih životinja, Bo i njegovi novi prijatelji slijede zvijezdu na avantura svojih snova, ispunjenu s puno smijeha – kako bi postali dio najveće priče ikada…

Film se nije prikazivao u domaćoj kino distribuciji.


Teen Titans Go! To The Movies

Režija: Aaron Horvath, Peter Rida Michail

Glasovi: Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong, Hynden Walch…

Originalni naslov: Teen Titans Go! To The Movies, 2018.

Država: SAD

Video distribucija: Menart, 2018.

Žanr: Animirani

Trajanje: 84 minute


Čini se da svi super junaci dobivaju vlastite filmove – svi osim Teen Titansa!
Odlučan da postane zvijezda, Robin kreće promijeniti trenutno stanje. Sve bi bilo lakše kada bi ih zamijetila hollywoodska redateljica Jade Wilson (Kristen Bell)! Uz nekoliko suludih ideja i glazbenih brojeva (naravno), Teen Titansi kreću prema Tinseltownu. Kad se zli Slade (Will Arnett) umiješa u njihove planove, Teen Titansi morat će postati pravi super heroji kako bi spasili svijet!

Film se nije prikazivao u domaćoj kino distribuciji.