Zabranjeno pušenje, 2018. | Photo: Saša Midžor Sučić

Turneja grupe Zabranjeno pušenje kojom se promovira novi studijski album grupe “Šok i nevjerica”, a koja će kulminirati 29.12.2018. koncertom u sarajevskoj dvorani Mirza Delibašić (Skenderija), započela je nastupima u Beogradu i Zagrebu.

Zabranjeno pušenje predvođeno frontmenom Sejom Sexonom je promotivnu turneju započelo u Beogradu, nastupom koji se 29.11.2018. održao u klubu SubBeerni centar. Tom prilikom predstavljeno je nekoliko pjesama s novog albuma “Šok i nevjerica”, koje su naišle na odličan prijem i pozdravljene burnim aplauzima.

Koncert je nastavljen omiljenim hitovima Zabranjenog pušenja iz svih faza karijere pa se SubBeerni centar orio od horskog pjevanja “Balade o Pišonji i Žugi”, “Fikrete”, “Juga 45”, “Karabaje”….

Dan nakon beogradskog, održan je zagrebački promotivni koncert u klubu Boogaloo, u vrlo sličnoj atmosferi kakva je bila na koncertu u Beogradu. Brojni mediji prenijeli su atmosferu s ova dva nastupa, a njihove osvrte možete pročitati na linkovima: Kurir, Novosti, Espreso, Glossy Espreso, Balkan Rock, Headliner, The World News, Soundgurdian