24 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Korisnike Centra za pružanje usluga u zajednici VSŽ župan razveselio uskrsnim poklonima

Više od autora

- vl promo-

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić danas je razveselio korisnike Centra za pružanje usluga u zajednici Vukovarsko-srijemske županije prigodnim uskrsnim poklonima, a koji su ga dočekali sa širokim osmijehom na licu.

„Ove smo godine za Vukovarsko-srijemsku županiju pripremili skoro 1000 poklona na 16 lokacija. Želimo pokazati onima koji su u najvećoj potrebi da smo tu za njih, da ih volimo i da im želimo sretan Uskrs te da se u bilo kojoj njihovoj potrebi stavljamo na raspolaganje”, rekao je župan dodavši kako ga posebno raduje što ga je Matej, korisnik Centra, stavio u prvi sastav Frankopana.

Ravnateljica Nikolina Beljo kazala je kako su pozvali korisnike da se odazovu u što većem broju kako bi dobili prigodne poklone. „Ovo je prvi put da u Centar dobivamo nekakve paketiće, baš posebno za njih, za Uskrs, tako da je uzbuđenje na vrhuncu”, istaknula je.

Posljednjih 10-ak dana u Centru traju pripreme za Uskrs, od raznih likovnih radionica, prigodnih priča, zatim su razgovarali i o vjeri te njihovom doživljaju ovog blagdana. „Kod nas radionice prate događanja koja su nam svima bitna, tako da je trenutno Uskrs u središtu pozornosti”, rekla je ravnateljica.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno