14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Kreće li Van Damme Rockyjevim stopama?

Više od autora

- vl promo-f_kickboxer-vengeance_pocetak-novog-serijala_ST

Sada je već sigurno da se Jean-Claude Van Damme pridružuje glumačkoj postavi nastavka predstojećeg reboota ‘Kickboxer: Vengeance’ (planirano otvaranje 2. rujna ove godine).

Film koji ga nasljeđuje nosit će naslov ‘Kickboxer: Retaliation’, i biće drugi u nizu zamišljene trilogije bazirane na originalnom kultnom filmu iz 1989. godine.

Van Damme je 4. srpnja, uživo na svojoj Facebook stranici potpisao ugovor. U originalnom ‘Kickboxeru’, kod nas poznatijem pod prijevodom ‘Tajlandski boks’, Van Damme igra Kurta Sloanea, kickboxera, željnog osvete i sukoba sa čovjekom koji je paralizirao njegovog brata na prethodnom natjecanju.

Ovaj hit je donio još četiri nastavka tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća koji nikada nisu dosegli slavu originala. Prvi film reboot franšize je planiran za rujan, u režiji Johna Stockwella. Poznati kaskader Alain Moussi će biti glavni junak, a Van Damme će se pojaviti kao učitelj Durand koju će također reprizirati ulogu u sljedećem dijelu planiranom za 2017. [Filmofil]

TRAILER / KICKBOXER: VENGEANCE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno