U subotu, 17. studenog. 2018. godine članovi Kulturnog centra „Gatalinka“ iz Vinkovaca bili su gosti Gradskog amaterskog kazališta u Županji. Za županjsku publiku odigrali su mjuzikl „Volim te“. Autor teksta je Mladen Kušec, autorica glazbe Adela Dobrić-Jelača, koreografkinja Biserka Kopač, režiser Himzo Nuhanović. Glumačke, plesne i pjevačke dionice uvježbala je lanka Žakula.

Mjuzikl govori o djeci iz jedne sasvim obične ulice. No od grupe se izdvajaju tri dječaka i tri djevojčice, koje se međusobno simpatiziraju, ali ne znaju to izraziti. Vrabec je glavni lik, Dulec nešto tiši, ali pun pametnih misli i ideja. Ševa je pomalo lirski tip. Ivančica je lijepa, govorljiva, „glavna“ na neki način. Verica je zaljubljena u Duleca, ako je to neka osobina, a Ružica voli Ševu. Jezimirka još nije dorasla ljubavi i to se na njoj vidi. Robot „Robi“ je pun elektronki, ali sasvim nevješt u pitanjima ljubavi. Tu je čak i Jezimirka ispred njega.

Dječaci i djevojčice kroz međusobne razgovore i optuživanja pokušavaju saznati što je to „ljubav“ i još gore pokušavaju to jedni drugima priznati. Pri tome njihovu međusobnu komunikaciju stalno ometa Jezimirka, koja nema pojma što je to „ljubav“. Za njihovo pomirenje i međusobno razumijevanje u priču se uvodi robot “Robi“. Njegovo totalno nerazumijevanje „ljubavi“ dovodi djecu do toga da si međusobno priznaju da da se vole. Jedino Jezimirka još uvijek ništa ne razumije, ali se konačno sprijateljila s robotom „Robijem“.