4 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Lika Kolorado će svoj prvijenac Smiješ zaurlat promovirat u KSET-u!

Više od autora

- vl promo-

U petak, 9. ožujka Lika Kolorado u KSET-u predstavlja svoj debitantski album pod nazivom Smiješ zaurlat koji će se pojaviti u izdanju Classic Records/Aquarius Records.

Samozatajnim šarmom i zvukom na tragu velikih indie rock i britpop bendova 90-ih, Lika Kolorado osvojila nas je singlovima ‘Kralj’, ‘Smiješ zaurlat’ i ‘Sigurno’, a najnovijim singlom ‘Samuraj’ ova zagrebačka četvorka uvela nas je u svoje debitantsko studijsko izdanje koje će početkom ožujka s oduševljenjem predstaviti zainteresiranoj publici.Lika Kolorado svoju glazbenu priču stvara od 2016. godine, a bend čine Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj). Imali smo ih priliku slušati na prošlogodišnjoj Brucošijadi FER-a, a o tome koliko im je prošla godina bila uspješna govori i činjenica da su pobijedili na 21. izdanju HaGeeF demo festivala i odradili zapaženu regionalnu festivalsku turneju. Unatoč kratkom stažu, postali su poznati po svojim zaraznim pjesmama i odličnim live nastupima i definitivno su spremni testirati svoj prvijenac pred publikom u kontroliranim uvjetima bivše kotlovnice FER-a!

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji mogu se nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 30 kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno