U organizaciji Škole Nogometa i Nogometnog Kluba Frankopan Rokovci- Andrijaševci odigran je sedmi međunarodni nogometni turnira Limača.

Pobjednik je momčad NK “Osijek” koja je u velikom finalu pobijedila vršnjake iz HNK “Vinkovci”. Treće mjesto pripalo je NK “Vrapče”, a četvrto NK “Željezničar” iz Slavonskog Broda.

Mini finale pripalo je limačima HNK “Cibalia” Vinkovci koji su u finalnoj utakmici bili bolji od svojih vršnjaka iz NK “Lovor” Nijemci. Treće mjesto osvojila je momčad NK “Željezničar” iz Slavonskog Broda, a četvrto Škole nogometa “Legen”.

Nagrade su dobile prve četiri ekipe iz svakog finala, a nagrađeno je i devet igrača koji su sačinjavali „Dream Team“ turnira. U “Dream Team” turnira izabrani su:  Andro Papac (NK Osijek), Lukas Ljubojević (NK Osijek), Mihael Dermišek (HNK Vinkovci), Ivan Pratnemer (HNK Vinkovci), Karlo Cigrovski (NK Vrapče), Jakov Krstičević (NK Vrapče), Marko Orlović (NK Željezničar), Mihael Marković (NK Osijek) i Petar Turić (HNK Cibalia).

Na ovogodišnjem turniru nastupile su 24 ekipe, s preko 500 igrača od Iloka do Pule i riječ je o jakim i vrlo kvalitetnim prvoligaškim klubovima. Prvog dana turnira igralo se po skupinama, a drugog dana završnica u koju je ušlo šesnaest ekipa. Završnica se igrala u dvije skupine po osam ekipa, Veliko i Mini finale.