1 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

U lipnju izlazi treći albuma Jakea Bugga

Više od autora

- vl promo-

Engleski tekstopisac, pjevač i glazbenik Jake Bugg najavljuje novo studijsko izdanje te predstavlja potpuno novi singl Gimme The Love.

Novi singl naći će se na iščekivanom studijskom izdanju On My One uz istoimenu pjesmu objavljenu sredinom veljače, koju je Jake putem svoje web-stranice omogućio za besplatno preuzimanje. Novo iščekivano studijsko izdanje u Hrvatskoj očekujemo 17. lipnja, a novi singl Gimme The Love dobio je i prateći videospot.

On My One donosi 11 potpuno novih pjesama, a nasljeđuje Jake Bugg (2012.) te Shangri La (2013.). Jake je sam odsvirao većinu istrumenata, napisao svih 11 pjesama te producirao većinu albuma, točnije – 3 pjesme produkcijski potpisuje Jacknife Lee.

Kako Jake kaže, u njegovom rodnom Nottinghamu umjesto On My Own, kažu On My One, pa je stoga to bio logičan naziv albuma. Tim više što je Jake uglavnom svoj na svome. ‘Vidio sam ovo kao logičan napredak mene kao tekstopisca. Bilo je izazovno, ali i nešto što sam osjećao da moram napraviti’ – Jake Bugg o iščekivanom studijskom izdanju.

‘Blues je moj najdraži žanr’ priznaje Jake te nadodaje ‘Bio to soul ili hip.hop, sve proizlazi iz bluesa. Za mene je blues pjevanje emocija i izražavanje boli tako da je drugi mogu osjetiti. To je ljepota glazbe. Ako ništa drugo, volim misliti kako sam to postigao ovim izdanjem.’

 

Popis pjesama:

 

On My One


Gimme The Love Love

Hope and Misery

The Love We’re Hoping For

Put Out The Fire

Never Wanna Dance

Bitter Salt

Ain’t No Rhyme

Livin’ Up Country

All That

Hold On You

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno