3 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Ljeto na Bundeku s Tamara Obrovac Transhistria Ensembleom!

Više od autora

- vl promo-

m_tamara-obrovac_tour_ST_IS

Ljeto na Bundeku – program koji ima svoju vjernu publiku koja svake godine uživa u predivnim glazbenim večerima pod zvjezdanim nebom. Ove godine, točnije u četvrtak 7. srpnja, publika će moći uživati uz zvuke aktualnog albuma Tamare Obrovac Transhistria ensemblea – ‘Canto Amorosa’ koji trenutno promoviraju na koncertima diljem regije.

Budući da Tamara planira veliki obljetnički koncert krajem godine u Zagrebu, ovo je idealna prilika za sve one koji, 7. srpnja u 21 sat dođu na Bundek, da besplatno dožive album u njegovoj cijelosti i ljepoti.

‘Canto Amoroso’ oduševio je i kinesku delegaciju, a sjajne kritike stižu ne samo iz Hrvatske nego iz cijelog svijeta. Album je snimljen u jednom dahu u Artesuono studiju u Udinama u Italiji, a novi glazbeni materijal donosi i novu glazbenu priču, još jedno uzbudljivo i strastveno jazz putovanje Istrom i Mediteranom. Osim na svojoj ‘domaćoj istarskoj besidi’, na albumu Tamara pjeva i na još nekoliko zanimljivih istarskih dijalekata – istriotskom, istromletačkom i istrorumunjskom. Upravo je na istrorumunjskom napisana i pjesma ‘Se me ra morta privari’ koja je ujedno prvi službeni singl s albuma.

Osim na Bundeku, Tamaru možete vidjeti i poslušati u srpnju u Cerknu u Sloveniji (9.7.), a MAtojom Dedićem u Šibeniku (14.7.) u Solinu (23.7) dok je kolovoz rezerviran za Matulji.Na jesen Tamara kreće na internacionalnu turneju na kojoj već sada ima potvrđene nastupe u ljubljanskom Cankarjevu domu (22.11.) u Welsu (23.11.) i švicarskom Lagunou (3.12.).

Album ‘Canto amoroso’ možete kupiti u svim CD shopovima (Aquarius, Croatia Records, Dancing Bear, Dallas…) u lancima Tisak Medije i multimedijalnim knjižarama Algoritam Profil Mozaika diljem Hrvatske.

Tamara Obrovac je Menart BPM izvođač.

VIDEO: SE ME RA MORTA PRIVARI (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno