4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Ljubav, barikade i hektopaskali: Novi duet Lovorke Sršen i Josipa Radića

Više od autora

- vl promo-

Kantautorica Lovorka Sršen, koja je pažnju kritike i javnosti priskrbila singlovima “Delta”, “Tako lako” i “Bez mira”, predstavlja duet “Hektopaskali” nastao u glazbenoj i prijateljskoj suradnji s Josipom Radićem, autorom i frontmenom benda Kensington Lima.

Pjesma na duhovit i nježan način progovara o svakodnevici ljubavnog para i svim pustolovinama koje im se događaju na njihovom putovanju od buđenja do spavanja. “Ljubav je jača od svega, pa čak i od nepovoljne biometeorološke prognoze i polja niskog tlaka zraka”, objašnjavaju Lovorka i Josip.

Glazbu i tekst “Hektopaskala” potpisuje Josip Radić, a produkciju Zvonimir Dusper Dus i Josip Radić. Fotografije filmskog ugođaja potpisuju Benjamin Strike i Luka Vidović, uz scenografiju Anamarije Kvesić.Za Lovorku i Josipa, ovo je drugi duet nakon pjesme “One More” objavljene na albumu “May” benda Kensington Lima, a svoju suradnju nastavljaju i s Lovorkinim solo singlovima od kojih je prvi, “Delta”, 2020. proglašen singlom godine po odabiru portala Ziher.hr.

Singl “Hektopaskali” Lovorke Sršen i Josipa Radića objavljen je u izdanju etiketa Izgubljeni vikend / Mudri Brk te je dostupan u radijskom eteru i putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno