15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Za malo više od mjesec dana koncert Lačnog Franza u Tvornici

Više od autora

- vl promo-m_lacni-franz_koncert-tvornica_ST

Legendarni slovenski bend Lačni Franz koncertno će promovirati novi studijski album ‘Svako dobro’ u Tvornici kulture 21. listopada.

Nakon pauze od preko dva desetljeća Lačni Franz, pod vodstvom velikog Zorana Predina, objavio je studijski album ‘Svako dobro’ u izdanju Croatia Recordsa. Riječ je nedvojbeno o jednom od najiščekivanijih albuma zadnjih godina i najvećih diskografskih događaja u regiji, koji donosi deset potpuno novih Predinovih autorskih pjesama, a svoj doprinos kao autor glazbe na jednoj pjesmi je dao i Oto Rimele. Snimanje, miks, mastering i produkciju albuma potpisuje Anej Kočevar, a zanimljivo likovno oblikovanje djelo je Špele Nebec. Album je najavljen krajem lipnja dinamičnim singlom ‘Daj pusu! Daj pusu!’.

Drugi singl s albuma, ‘Vaš as na deset’, predstavljen je 2. rujna spotom u režiji Anđela Jurkasa.

Lačni Franz jedan je od najglasovitijih regionalnih sastava 80-ih i početka 90-ih, a Zoran Predin nesumnjivo dio najužeg kruga najvećih kantautora koji je značajan broj svojih sjajnih nastupa održavao i u Hrvatskoj, uz osobito zapažene suradnje s Arsenom Dedićem. Na albumu ‘Svako dobro’ Predin i njegov sastav donose fantastičnu kombinaciju onoga po čemu su pojedinačno i zajedno i zaslužili svoj status – odlične, žive bendovske svirke i inteligentno duhovitih tekstova osobne, ali i društvene tematike.

Zagrebački koncert 21. listopada bit će prilika da se uživo posluša novi materijal, ali i podsjeti na najveće hitove iz repertoara slovenskih rock divova.

Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, a na dan koncerta 80 kn

SPOT: LAČNI FRANZ – VAŠ AS NA DESET

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno