21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Manntra novi album najavljuje singlom i spotom Meridian

Više od autora

- vl promo-


m_manntra_meridian_single-spot_ST

Umaški bend Manntra nastao je kao vizija trojice prijatelja 2011. godine, kada su se okupili Marko M. (Vokal i gitara), Zoltan L. (Bas) i Andrea K. (Bubnjevi).

Publici su se predstavili s pjesmom ‘Kiša’ kojom su najavili svoj prvi studijski album ‘Horizont’. Iako je bend omogućio besplatan download na službenoj stranici Manntre, album je u rekordnom roku bio rasprodan u fizičkom izdanju što im je dalo do znanja da su na pravom putu.

Shvatili su da unatoč sve modernijim pravcima u glazbi, okruženje i glazbena povijest područja na kojem se nalazimo, imaju snažan utjecaj na ljude. Zbog toga su odlučili stvoriti spoj moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka, povijesnih folk i etno elemenata. Tako je nastao njihov zvuk kojeg su jednostavno nazvali Balkanski Rock.

Prva pjesma kojom najavljuju novi album je ‘Meridian’.

‘Meridian je priča o ljubavi, rastanku ljubavnika i pronalaženju novih pustolovina. Meridian je glasan kao oluja i pitak kao voda.’ – o pjesmi je rekao Marko iz Manntre

Za Meridian je snimljen i video spot kojeg su radili u suradnji s ekipom iz  iCode Team-a iz Beograda.

Pjesmu je producirao Marko Matijević Sekul u Beton Studiju Zagreb.

Da je njihova glazba cijenjena i izvan granica, govori i nedavno potvrđen koncert u St. Petersburgu kada će nastupiti u Opera Concert Clubu na Metalnation Fest 2016!

MANNTRA: MERIDIAN [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno