33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Manufakturi Pipsa stiglo je polugodište, pa tako i vrijeme za objavu novog singla i animiranog videa pod nazivom 3PM

Više od autora

- vl promo-
Pips,Chips & Videoclips objavili su novi singl i spot ‘3PM’ uoči velikog koncerta na Zagreb Beer Festu na Trgu Francuske Republike koji počinje za dva tjedna. Autor pjesme je Dubravko Ivaniš, produkciju potpisuje Ivan Božanić, a autorica videospota je Martina Meštrović.

‘Vjerujem da kod nas ne postoji popularnija destinacija od ove u nazivu pjesme. 3PM je epicentar vremenske i prostorne dimenzije, svakom od malih nogu familijarna i savršeno razumljiva poruka i poštapalica. 3PM je izuzetno omiljen u narodu, a ni strancima nije mrzak. Prvo što došljak, turist, putnik namjernik nauči u našoj zemlji je pravilan izgovor i učestala upotreba 3PM-a. Ovaj song je zato himna 3PM-a’, rekao je Dubravko Ivaniš o pjesmi.

‘Ne sjećam se da se, barem u ovom mileniju, desilo da baš svi iz banda flipnu na neki naš spot. Ovom prilikom smo grupno pali na dupe kad smo ga vidjeli, tako da je bilo i ozljeđenih, hahaha’, komentirao je animirani spot.

Nastup na drugom izdanju Zagreb Beer Festa prvi je veliki koncert Pipsa u Zagrebu ove godine. Osim novih pjesama, bend će na Trgu Francuske Republike publici predstaviti i presjek svojih najvećih hitova koje domaća publika itekako dobro poznaje.

Autorica video spota Martina Meštrović, dobitnica mnogobrojnih priznanja, diplomirala je kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

U svijetu animiranog filma je od 2004. radeći na filmovima kao 2D i 3D scenografkinja, animatorica i redateljica.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno