33 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Mario Banožić s teškim ozljedama prebačen u KBC Osijek; smrtno stradala osoba iz Privlake

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Ministar obrane Mario Banožić jutros je na državnoj cesti Vinkovci-Županja sudjelovao u prometnoj nesreći kako smo već ranije izvijestili. Doznaje se kako je smrtno stradala osoba 40-godišnjak iz Privlake.

Potvrđeno je kako je ministar zadobio teške tjelesne ozljede te da je iz vinkovačke bolnice prebačen u Klinički bolnički centar Osijek na daljnje liječenje i promatranje. Ravnatelj OŽB Vinkovci Krunoslav Šporčić dao je izjavu kolegama s HRT-a o zdravstvenom stanju ministra obrane.


„Jutros je gospodin Banožić zaprimljen u našu bolnicu. Nakon primarne obrade i dijagnostičkih pretraga koje su učinjene, on će zbog potrebe daljnjeg neurokirurškog nadzora biti prebačen u klinički bolnički centar Osijek u jedinicu intenzivnog liječenja. Potreba je za neurokirurškim nadzorom. Mi nemamo u općoj županijskoj bolnici neurokirurgiju, tako da će zbog kontuzijskih ozljeda glave biti prebačen tamo zbog potrebe daljnjeg nadzora i opservacije neurokirurgije. Inače, gospodin Banožić je pri svijesti. Ima kontuzijske ozljede glave i mozga, ali kažem da je u kontaktu, nije gubio svijest, tako da komocioniranje je žestoko, ali to ide u sklopu takvih ozljeda“, rekao je Šporčić.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno