17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Matej Dučkić – Suicidal objavio je novi promo singl pod nazivom Ko si mi ti?

Više od autora

- vl promo-

m_suicidal_ko-si-mi-ti_ST

Već dobro poznati zagrebački reper na spomenutom je singlu ugostio svog dugogodišnjeg prijatelja i poznatog izvođača Khana koji na refrenu ovog energičnog i lirički britkog uratka odaje počast velikanima domaće hip hop scene.

Za produkciju same pjesme zaslužni su mladi producent Rolando Orlandi i Koolade, producent svjetskog glasa koji u svojoj bogatoj karijeri broji suradnje s najvećim imenima svjetske i domaće urbane scene (Ghostface Killah, Masta Ace, Xzibit, Edo Maajka, Tram 11, El Bahattee…)


Suicidal će s Kooladeom nastaviti suradnju kroz cijeli nadolazeći materijal koji bi se na policama glazbenih trgovina trebao naći početkom iduće godine u izdanju Dallas Recordsa.

‘Pjesma ‘Ko si mi ti?’ novi je singl s mog nadolazećeg studijskog albuma i ujedno moja prva suradnja s Kooladeom, producentom svjetskog glasa s kojim ću napraviti i ostatak albuma. Na navedenoj pjesmi ugostio sam svog dugogodišnjeg priatelja i vrhunskog izvođača Khana, gdje smo na refrenu odali počast velikanima hrvatske hip hop scene.’ – rekao je o singlu Suicidal.

AUDIO: KO SI MI TI?

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno