11 C
Vinkovci
Utorak, 23. travnja 2024.

Megadeth objavili Dystophiu

Više od autora

- vl promo-

Megadeth-distophya-album-vel

Novo studijsko izdanje, 15. album ‘Dystophia’ (Tradecraft / T-Boy / Universal) donosi 11 potpuno novih pjesama. Na čelu s glazbenim arhitektom i vizionarom Daveom Mustaineom, MEGADETH je novo izdanje snimao u Nashvilleu, gdje je za miksanje bio zadužen Josh Wilbur (Lamb of God, Gojira, Avenged Sevenfold).


Postava benda za snimanje ovog albuma nešto je drugačija, pa su se Daveu Mustaineu pridružili Kiko Loureiro (gitara), David Ellfson (bas) te Chris Adler (bubnjevi), koji je uzeo malu pauzu od benda Lamb of God kako bi snimio album ‘Dystophia’. Sve to rezultiralo je naletom energije, inspiracije te odličnom glazbom.

Megadeth se na sceni pojavio prije 30 godina, praktički pokrenuvši novi žanr svojim debitantskim izdanjem ‘Killing Is My Business… And Business Is Good!’ – nedavno proglašenim za najbolji trash metal debi album svih vremena, od strane VH1. Bend je objavio i datume turneje ‘Dystophia World Tour’, koja kreće u SAD-u, preko Kanade, dok će u lipnju svojim dolaskom počastiti i europsku publiku.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno