-0 C
Vinkovci
Petak, 27. siječnja 2023.

Mia Wild i Lovro Nedeljković s reprezentacijom u Beogradu

Više od autora

- vl promo-


Članove Atletskog kluba Slavonija-Žito iz Osijeka, Miju Wild i Lovru Nedeljković, sutra očekuje veliko međunarodno natjecanje za Hrvatsku atletsku reprezentaciju. Naime, u Beogradu ih očekuje susret seniorskih atletskih reprezentacija Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Tako će sprinterica Mia trčati disciplinu 60 metara, a dugoprugaša Lovru očekuje utrka na 3000 metara. Također, iz osječkog kluba za reprezentaciju na ovom natjecanju će predstavljati i Ivan Horvat te Ivan Paravac. Zanimljivo je kako je Wild tek postala mlađa juniorka, a Paravac je još uvijek mlađi senior, tako da ih očekuje veliki nastup s jakim reprezentacijama iz susjednih zemalja.

Svi reprezentativci koji dolaze iz osječkog kluba
FOTO: FOTO: Atletski klub Slavonija-Žito Osijek

O kakvoj se sportašici radi, Mia Wild ponovno je pokazala na natjecanju u Zagrebu prošle subote. Mlada sportašica postavila je novi dvoranski mlađejuniorksi državni rekord na 60m s preponama (8,31). Ipak, nedugo nakon nje Varaždinka Jana Koščak popravlja rekord u kvalifikacijama za jednu stotinku, da bi ga u finalnoj utrci dovela do konačnih 8,26, tako da je članica osječkog kluba završila na kraju na drugom mjestu. Također, na kvalifikacijskoj utrci na 60m imala je rezultat 7,56, a onda je u finalu otrčala s vremenom 7,68. S tim finalnim vremenom Mia je postala državna viceprvakinja.

FOTO: Atletski klub Slavonija-Žito Osijek

Nuštarki Miji Wild i Vinkovčaninu Lovri Nedeljkoviću želimo puno sreće na sutrašnjem natjecanju, kao i u daljnjoj karijeri.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno