11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Michaela Shannon u filmu Horse Soldier zajedno sa Chrisom Hemsworthom

Više od autora

- vl promo-f_michael-shannon_horse-soldier_ST

Nakon što je objavljena vijest da će se američki glumac i muzičar Michael Shannon pridružiti Benedictu Cumberbatchu u drami ‘The Current War’, Deadline je nedavno objavio tekst da se Shannon, zajedno sa Chrisom Hemsworthom, priključio glumačkoj postavi još jedne drame koja nosi naziv ‘Horse Soldiers’. Sufinanciran od strane kompanije Black Label Media, film se bazira na istoimenoj knjizi Douga Stantona koja prati pripadnike američkih specijalnih jedinica na njihovom zadatku u planinskoj regiji Afganistana u tjednima nakon što se dogodio 11. rujan. Tijekom operacije moraju surađivati sa vođom Sjeverne koalicije kako bi otjerali Talibane iz regije. Za sada nisu objavljene informacije o karakterima koje će portretirati Shannon i Hemsworth.

Film će režirati Nicolai Fuglsig na temelju scenarija kojeg su za velike ekrane prilagodili Peter Craig i Ted Tally.  Molly Smith, Trent Luckinbill i Thad Luckinbill iz kompanije Black Label Media producirat će film zajedno sa Jerryjem Bruckheimerom. Izvršni producent će biti Chad Oman.

Ostvarenje La La Land Black Label Media kompanije ostvario je izvanredan uspjeh na ovogodišnjem TIFF-u. Iz ove kompanije nedavno su najavili nove filmove, a to su ‘Rebel In The Rye’ Dannyja Stronga, nastavak filma ‘Sicario’ pod nazivom ‘Soldado’ i ostvarenje ‘Sierra Burgess Is A Loser’.

Shannona ćemo od 4. studenog moći gledati u britansko-američkoj povjesnoj drami ‘Loving’, a od 17. istog mjeseca u psihološkom trileru ‘Noćne životinje’ (Nocturnal Animals) Toma Forda. Iduće ćemo ga godine gledati u britansko-američkom trileru ‘The Price’, ostvarenju Pottersville Setha Henriksona, filmu ‘The Shape of Water’ kojeg režira Guillermo del Toro i drami ‘State Like Sleep’. Hemsworth trenutno snima ‘Thor: Ragnarok’, nakon čega se priključiti snimanju filma ‘Avengers: Infinity’. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno