MILE KEKIN, spot 'Atlas', 2018. / Photo: Roberto Pavić

Prije tjedan dana izašao je novi solo album Mileta Kekina, “Kuća bez krova”, a odlične reakcije i dalje pristižu sa svih strana. Vrhunski glazbeni kritičari prepoznali su ovaj album kao glazbeno remek djelo, a neki mu čak ove godine predviđaju i Porin za najbolji album.

Veliki interes za Kućom bez krova, pokazali su, ne samo glazbeni kritičari i novinari, već se javljaju fanovi diljem zemlje koji u svojoj fonoteci žele imati potpisani album.

Tako će srijeda, 7. studenog u 17 sati u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu biti rezervirana za sve koji žele u svojim rukama imati potpisani primjerak ovog albuma.

Osim na CD-u, od 7. studenog, “Kuća bez krova” bit će dostupna i na vinilu!

Deset najbržih koji u srijedu, 7. 11. dođu u Avenue Mall i kupe novi album bilo na CD-u ili vinilu, na poklon će dobiti jednu ulaznicu za prvi solo koncert koji će se održati u četvrtak 29. 11. u Vintage Industrial Baru. Više informacija o koncertu pratite na Facebook eventu!

Pjesma koja je od izlaska albuma najviše odjeknula je duet s Bajagom u pjesmi “Atlantida”, za koju danas predstavljamo i spot.

“Posljednjih dana često spominjana Atlantida, pjesma o mojoj potrazi za izgubljenim članovima plemena Azri dobila je spot zahvaljujući još jednom članu plemena, Tomislavu Fiketu, poznatom po lošoj navici iliti Bad Habbitu da talasa kad većina šuti. Spot je priča o svima nama koji se ne damo strpati u torove i pobjedi protiv crvenih mundira. Zasada samo u stripovima.” – na pjesmu se osvrnuo i Mile Kekin.