12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Mjesto koje vjeruješ napokon dobilo videospot

Više od autora

- vl promo-

m_keops_mjesto-kojem-vjerujes_spot_IS1

Na mjestu kojem najviše vjeruju i gdje se osjećaju kao kod kuće – ispred riječkog Omladinskog kulturnog centra Palach i u prostorima Milord Puba u Rijeci – Keopsovci su snimili dugoočekivani videospot za pjesmu ‘Mjesto kojem vjeruješ’. Spot prati ljubavnu priču opjevanu u pjesmi, a ovoga se puta tek Toni Šuperina našao u novoj ulozi, ulozi glumca, dok je Renati Sabljak gluma prirodno okruženje. U zanimljivoj scenografiji pratimo tešku unutarnju borbu para koji jedno u drugome pokušavaju pronaći oazu mira, iako ih turbulentan život u tome sprječava.

m_keops_mjesto-kojem-vjerujes_spot_ST1
Toni Šepurina i Renata Sabljak: kadar iz novog videospota ‘Mjesto kojem vjeruješ’

Pjesmom su se predstavili na ovogodišnjem Zargrebačkom festivalu, a glumica, pjevačica i članica ansambla Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija Renata Sabljak svoj je glas posudila u pjesmu kako bi ona na kraju dobila potrebnu emociju. Renata se savršeno uklopila u Keopsov žestoki rock zvuk, kako glasom tako i stasom u videospotu čiju režiju potpisuje Branko Drakulić, a iza kamere odličan je posao obavio Nathan Đuran.


‘Mjesto kojem vjeruješ’ snažna je rock balada, a u njoj je Renata još jednom pokazala koliko vješto žonglira različitim žanrovima i koliko joj dobro odgovara rock zvuk. Glazbu potpisuje Dario Hleb, dok je za tekst zaslužna poznata hrvatska tv voditeljica Uršula Tolj.

Keops su: Toni Šuperina (vokal), Bruno Mičetić (električna gitara), Mirjana Mičetić (klavijature), Vanja Matejčić (bass gitara) i Zvonimir Mihaljević (bubnjevi).

VIDEO: Mjesto kojem vjeruješ (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno