2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Mlada U-20 reprezentacija Hrvatske slavila s 3:0

Više od autora

- vl promo-
Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U sklopu proslave 100 godina kluba večeras je u Vinkovcima pred 1.500 gledatelja odigrana prijateljska utakmica između domaće HNK Cibalie i U-20 reprezentacije Hrvatske i u kojoj su “mladi vatreni” slavili s 3:0.  

Mlada U-20 reprezentacija pod vodstvom Ognjena Vukojevića uveličala je tako proslavu, a ujedno je ova utakmica bila prilika da gledatelji iz ovog dijela Slavonije, a i šire, upoznaju mlade igrače koji bi mogli biti budućnost hrvatskog nogometa.

To je ujedno bila prilika svim igračima Cibalije koji su zaigrali da pokažu svoje znanje i umijeće pred okom izbornika mlađih uzrasta. 

Hrvatska U20 reprezentacija bolje je otvorila utakmicu, što joj je donijelo i vodstvo u 17. minuti utakmice, a strijelac je nakon odlične akcije bio Jakov Blagajić. U 33. minuti drugi pogodak postigao je Ivan Durdov, što je i bio rezultat prvog dijela.U nastavku utakmice trener Vinkovčana Davor Mladina, na teren je poslao sasvim novu momčad, odnosno uveo je čak deset novih igraća, dok dok je Ognjen Vukojević obavio tri zamjene. I u nastavku Hrvatska U-20 reperezentacija ima terensku premoć što je rezultiralo i trećim pogotkom u 77. minuti kojega je postigao Roko Baturina, što je bio i konačni rezultat utakmice. 

 

“Čestitke Cibaliji na 100 godina. Ovo je moja prva utakmica kao izbornik te mi je drago da su dečki odgovorili svim zahtjevima. Veseli mi i dolazak velikog broja gledatelja koji su mogli uživati u potezima mladih hrvatskih igrača koji sutra trebaju biti nositelji igre u U21 i A reprezentacije.”, rekao je Ognjen Vukojević.

Trener Cibalie Davor Mladina relativno je zadovoljan utakmicom, odnosno više je zadovoljan drugim nego prvim poluvremenom. “Mislim da su momci malo bili u strahu, ali sve u svemu utakmica je bila dobra i zadovljan sam.”, rekao je Mladina.    

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno