9 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Mlada U-20 reprezentacija Hrvatske slavila s 3:0

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U sklopu proslave 100 godina kluba večeras je u Vinkovcima pred 1.500 gledatelja odigrana prijateljska utakmica između domaće HNK Cibalie i U-20 reprezentacije Hrvatske i u kojoj su “mladi vatreni” slavili s 3:0.  

Mlada U-20 reprezentacija pod vodstvom Ognjena Vukojevića uveličala je tako proslavu, a ujedno je ova utakmica bila prilika da gledatelji iz ovog dijela Slavonije, a i šire, upoznaju mlade igrače koji bi mogli biti budućnost hrvatskog nogometa.

To je ujedno bila prilika svim igračima Cibalije koji su zaigrali da pokažu svoje znanje i umijeće pred okom izbornika mlađih uzrasta. 

Hrvatska U20 reprezentacija bolje je otvorila utakmicu, što joj je donijelo i vodstvo u 17. minuti utakmice, a strijelac je nakon odlične akcije bio Jakov Blagajić. U 33. minuti drugi pogodak postigao je Ivan Durdov, što je i bio rezultat prvog dijela.

U nastavku utakmice trener Vinkovčana Davor Mladina, na teren je poslao sasvim novu momčad, odnosno uveo je čak deset novih igraća, dok dok je Ognjen Vukojević obavio tri zamjene. I u nastavku Hrvatska U-20 reperezentacija ima terensku premoć što je rezultiralo i trećim pogotkom u 77. minuti kojega je postigao Roko Baturina, što je bio i konačni rezultat utakmice. 

 

“Čestitke Cibaliji na 100 godina. Ovo je moja prva utakmica kao izbornik te mi je drago da su dečki odgovorili svim zahtjevima. Veseli mi i dolazak velikog broja gledatelja koji su mogli uživati u potezima mladih hrvatskih igrača koji sutra trebaju biti nositelji igre u U21 i A reprezentacije.”, rekao je Ognjen Vukojević.

Trener Cibalie Davor Mladina relativno je zadovoljan utakmicom, odnosno više je zadovoljan drugim nego prvim poluvremenom. “Mislim da su momci malo bili u strahu, ali sve u svemu utakmica je bila dobra i zadovljan sam.”, rekao je Mladina.    

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno