13 C
Vinkovci
Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

“Mladost je rješenje” izborni slogan Josipa Dabre

Više od autora

- vl promo-

Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

U društvu Ivane Mujkić, kandidatkinje za poziciju dožupanice, aktualni zamjenik župana Josip Dabro na druženju s novinarima u Vukovaru predstavio je izborni program u utrci za čelnika Vukovarsko-srijemske županije.

Izlazi kao nezavisni kandidat nakon što je 9. veljače potpisao istupnicu iz do tada matične stranke, nezadovoljan, kako je istaknuo, stanjem u županijskom HDZ-u.

„Mladost je rješenje“, ključna je poruka njegova izbornog programa kojim najavljuje da je vrijeme okrenuti se budućnosti poručivši Slavoncima da se ne boje. Okosnica je razvoj poljoprivrede povezan s IT industrijom, poticanje poduzetništva i prerađivačke industrije i demografska revitalizacija. Prioritet mu je vratiti život i mlade u Slavoniju te stvaranjem novih radnih mjesta zaustaviti odumiranje, kaže. Povećanje poticaja mladim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima vidi ključnim u provedbi gospodarskog programa. Prvi korak je, najavljuje, promjena dosadašnjih obrazaca ponašanja i političkog djelovanja u kojem je osobna korist i probitak ispred interesa građana, dodaje.

„Ljudima treba perspektiva i povjerenje. Bez povjerenja u one koji vode županiju i njihove politike, nema budućnosti u ovom kraju. Bez povjerenja i sigurnosti nema i neće biti investicija koje toliko želimo. Želim i mogu vratiti to povjerenje. Novo vrijeme traži nove ljude i nova rješenja. Mogu vam obećati konkretna rješenja, stručan i pošten tim ljudi koji će zajedno sa mnom raditi na dobrobit građana i naše županije. Za to trebam vašu podršku. Izađite na izbore i podržite program s porukom – Mladost je rješenje“, pozvao je Josip Dabro.

Učinkovitost, efikasnost lokalne uprave i mladi tim ljudi, neopterećen interesnim umrežavanjem, temelj je budućnosti i boljeg života u županiji, poručio je s predstavljanja u Vukovaru.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno