4 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Moskva najavljuje nove koncerte

Više od autora

- vl promo-

m_moskva_najava-koncerata_ST

Riječki rock kvartet Moskva najavljuje nastupe na nekoliko festivala ovoga proljeća i ljeta. Prvi nastup 21. lipnja kada zauzimaju Main stage jednog od najvećih festivala u regiji – InMusic u Zagrebu!

Možete ih uhvatiti i 2. srpnja u Gospiću na GRocks festivalu, 22. srpnja u Kraljevici na Porto Retrock, a 22. kolovoza rezerviran je za Toochepin Rock festival u Tučepima. Ostali datumi bit će objavljeni uskoro.

Moskva je riječki alternativni bend koji čine Vladimir Tomić, Tamara Dorčić, Kruno Kukuljan i Ivan Ujević. Ekipa radi punom parom te paralelno uz pripreme za ljetne nastupe završava materijal za svoj treći album koji snimaju u kolovozu. Drugi, još uvijek aktualan album LOVESEXDISTORTION dobio je mnoge pozitivne kritike, a singlovi kao što su Privid, Svijet je naš (ft. Ivan Dečak), Dr. Acid i Zlatni dječak vrlo su dobro prihvaćeni na radio postajama. Kako Moskva zvuči uživo i hoće li nam ovoga ljeta na live nastupima otkriti i poneki novi materijal provjerite na nekoj od ljetnih pozornica.

VIDEO: ZLATNI DJEČAK (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno