18 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Na 4. Pekar Cupu u singlovima najbolji Tomas i Rupčić, najuspješniji parovi Smolčić/Ezgeta te dvojac Rihtar

Više od autora

- vl promo-

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci održan je 4. Pekar Cup, koji je donio odlično tenisko nadmetanje, ali i dodatne popratne sadržaje koji su uveličali događaj.

„Radi se o jednoj manifestaciji koja okuplja sve naše partnere, dobavljače, kupce i djelatnike. Svima se njima na neki način pokušavamo zahvaliti za jednu suradnju tijekom ovih godina“, rekao je Domagoj Radić, direktor prodaje tvrtke Pekar.

Prvo izdanje Pekar Cupa bilo je 2018. godine, tijekom korone napravljena je stanka, a prošle godine nastavljena je ova vrlo lijepa priča. Pokraj teniskog turnira, na kojem je sudjelovalo oko 90 igrača, organizatori su priredili lijepo gastronomsko druženje gdje se pružila prilika svim sudionicima da isprobaju novitete. Također, priređen je i kutak za zabavu, a glavna ideja je da se svi međusobno druže, kao i da provedu lijepe trenutke na teniskom lokalitetu Vinkovaca.


Teniski je turnir ukupno odigran u četiri kategorije. Mario Ezgeta i Matea Smolčić osvojili su prvo mjesto u mješovitim parovima, a kao drugoplasirani su završili Perica Matić i Katica Pivić. Najbolji muški par čine Filip i Martin Rihtar, koji su u finalu porazili Željka Mihovilića i Domagoja Bubala. Što se tiče pojedinačne konkurencije, u kategoriji do 45 godina prvo mjesto pripalo je Aleksandru Tomasu koji je u finalu sa 6:2 i 6:4 boli bio od Ivana Begića. Tomislav Rupčić slavio je u kategoriji preko 45 godina, a u borbi za prvo mjesto bolji je bio od Ivana Iličića rezultatom 6:0 i 7:5.

„Tvrtka Pekar u ovom trenutku zapošljava preko 500 djelatnika na području naše županije, a nedavno smo pokrenuli dodatni pogon u Slavonskom Brodu gdje brojimo dodatnih 70 djelatnika“, zaključio je Radić.

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno