6 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Na današnji dan Hrvatska postala viceprvak svijeta

Više od autora

- vl promo-

Na današnji dan, 15. srpnja, prije točno godinu dana, hrvatska nogometna reprezentacija nastupila je u finalu Svjetskog prvenstva i u spektakularnoj utakmici izgubila od Francuske 2:4. Vatreni su odigrali hrabru utakmicu u kojoj sreća nije bila na njihovoj strani, ali su postali viceprvaci svijeta. Nakon razočarenja što su izgubili finale Svjetskog prvenstva, osmijeh i zadovoljstvo zbog osvojenog srebra se polako vraćao na njihovo lice kako je odmicalo proglašenje pobjednika.

Hrvatski kapetan Luka Modrić, proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva, a simbolično po proglašenju pobjednika otvorilo se nebo nad Moskvom i nastao je veliki pljusak tijekom proglašenja pobjednika, kao da je nebo zaplakalo za Vatrenima.

Sutrašnji dan je dan godišnjice veličanstvenog dočeka Vatrenih iz Rusije kojega na inicijativu izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića obilježavamo kao Dan zajedništva, ponosa i sreće i mi u Vinkovcima, a u suradnji i na poticaj Organizatora Bez Granica.

Sve vas ovim vas putem obavještavamo kako će u Vinkovcima 16. srpnja u 11 sati djeca Centra za predškolski odgoj Vinkovci izrađivati navijačke zastavice i navijačke pompone, organizirati utakmice u vrtićkom prostoru između skupina, a u vrtiću Stribor uz vodstvo tete Ane Bošković pravit će veliku kockastu zastavu.

Sve te aktivnosti bit će, naravno, popraćene navijačkim pjesmama, a djeca će nositi kockaste dresove.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno