22 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Na pomolu još jedna suradnja Scorsesa i DiCapria

Više od autora

- vl promo-


Prema pisanju portala Deadline, na pomolu je još jedna saradnja između Leonarda DiCaprija i Martina Scorsesea. Nova vijest je da će dvojac surađivati u drami o Theodoreu Roosveltu koju priprema Paramount, a koju će režirati Scorsese. DiCapriju će biti dodijeljena za sada nepoznata uloga. Inače, ovo je već treća najava njihovih budućih suradnji, nakon najave zajedničkog rada na kriminalističkom trileru ‘The Devil In The White City’ i kriminalističko-povijesnoj drami ‘Killers Of The Flower Moon’ koja će donijeti ekranizaciju novele žurnaliste i autora Davida Granna.

Za scenarij filma o Roosveltu biće zadužen Scott Bloom, a producirat će ga sam DiCaprio i Jennifer Davisson.

Projekt je u ranoj fazi razvoja pa nema dostupnih informacija o tome na koji dio Roosveltovog života će se fokusirati. Nagađa se da bi to moglo biti razdoblje španjolsko-američkog rata kada je predvodio Paklene jahače i sudjelovao u borbama na Kubi ili pak razdoblje koje bi obuhvatilo Roosveltov politički uspon od njujorškog guvernera, preko potpredsjednika pa do ubojstva predsjednika McKinleya u rujnu 1901. što ga je po Ustavu učinilo novim predsjednikom, dotada najmlađim u američkoj povijesti.

Scorsese i DiCaprio su do sada surađivali na filmovima ‘Bande New Yorka’, Avijatičar’, ‘Pokojni’, Otok Shutter i Vuk s Wall Streeta.

Scorsese za Netflix trenutno snima njujoršku gangstersku dramu ‘The Irishman’ u kojoj će se u glavnim ulogama pojaviti Robert De Niro i Al Pacino.

Prema knjigama Davida Granna do sada je snimljena kriminalistička triler drama ‘True Crimes’ i pustolovno-biografska drama ‘Izgubljeni grad Z’. Tijekom iduće godine, prema njegovom novinskom članku bit će snimljena i kriminalistička komedija/drama ‘Old Man And The Gun’. [Filmofil]

GANGS OF NEW YORK [TRAILER, 2002]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno