19 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Na Tijelovo i Dan Državnosti u Maloj Bosni malonogometni turnir i grahijada

Više od autora

- vl promo-

Športsko rekreacijska udruga „Mala Bosna” povodom blagdana Tijelova, koje se ove godine poklapa s Danom Državnosti, 30. svibnja organizira malonogometni turnir, ali i grahijadu. Riječ je o tradicionalnom događaju koji svake godine u ovom dijelu grada okuplja brojne sudionike turnira i posjetitelje.

Što se samog malonogometnog turnira tiče, ovo je već 15. godina kako će biti odigran, a ugostit će ga betonsko igralište u Maloj Bosni. Kotizacija po ekipi iznosi 15 eura, a svi zainteresirani za „haklersko nadmetanje” mogu se prijaviti najkasnije do srijede 29. svibnja na kontakt broj 099/6815824 (Marko). Kako smo doznali od organizatora cjelokupnog događaja, turnir se igra u formatu 5+1, a očekuje se dolazak 12 do 16 ekipa zbog vremenskog perioda kako bi se turnir stigao odigrati do samoga kraja toga dana.„Isto tako, pored nogometa bit će održana grahijada gdje će za svaku ekipu biti osigurani grah, luk, suncobran i stol. Prijavljeno je već 14 ekipa, kotizacija je 10 eura, a prijave traju još ovaj tjedan”, ističu organizatori dodavši kako svoj tim za grahijadu možete prijaviti na broj telefona 095/1970072 (Ivan).

Najbolje malonogometne ekipe bit će nagrađene, osigurano je druženje i zabava za sve posjetitelje, kao i za djecu kojima će biti pripremljeni besplatni napuhanci. Također, sav grah koji će pripraviti natjecatelji na grahijadi bit će podijeljen posjetiteljima, dok će ekipe koje priprave najbolji grah  biti nagrađene. Stoga, rezervirajte si datum 30. svibanj i podržite rad Športsko rekreacijske udruge „Mala Bosna”, a najbolji mogući način za iskoristiti neradni dan svakako je dobar nogomet, grahijada i odlična zabava koja je zajamčena za sve generacije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno