-4 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

Nabavite svoju kino ulaznicu za novog “Avatara” već danas

Više od autora

- vl promo-

Od srijede 23. studenog dostupne su ulaznice za drugi nastavak ikoničnog kino spektakla “Avatar”, Oscarom® nagrađenog velikog kino hita s najvećom zaradom u povijesti. Dugoočekivani film Jamesa Camerona “Avatar: Put vode” u distribuciji Blitz filma stiže pretpremijerno 14. prosinca ove godine u najprestižnijim kino formatima: IMAX 3D, 4DX, RealD 3D te ostalim kino formatima.

Radnja novog filma se odvija više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore.

U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Za scenarij su zaslužni  James Cameron, Rick Jaffa i Amanda Silver. David Valdes i Richard Baneham su izvršni producenti filma.


“Avatar: Put vode” u distribuciji Blitza pogledajte od 14. prosinca, a ulaznice je moguće kupiti već danas na blagajnama kina ili online putem web stranice.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno