20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Najavljena 1. Međunarodna konferencija o konjičkom turizmu

Više od autora

- vl promo-


U prostorijama HGK Županijske komore Vukovar održana je proširena sjednica Strukovne grupe turizma. Tijekom sastanka bilo je riječi o organizaciji Turističkog foruma kontinentalnog turizma za ovu godinu koji će se održati od 3.-4. listopada u Vukovaru na temu kulturnog i vjerskog turizma. Cilj foruma je da se kroz isti povežu stručne osobe, te da ovakvi skupovi služe za promociju ovoga kraja.

Preneseno je i kako je nagrada Simply the best u 2017. godini sa područja Vukovarsko-srijemske županije dodijeljena: Lovačkom domu Kunjevci i Muzeju vučedolske kulture.

Najavljena je i 1. Međunarodna konferenciji o konjičkom turizmu koja će biti održana 13. listopada u Vukovaru. Na području naše županije djeluje 42 konjičke udruge od kojih se samo nekolicina bavi turizmom. Na sastanku je najavljena Akademija zemlje i ruku – projekt njegovanja i očuvanja iločke kulturne baštine koji se provodi od 6.-10. lipnja. Također je bilo govora o nadolazećem Sajmu zdravlja koji ove godine za temu ima „Komunikacije“.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno