14 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Najpoznatija filmska priča je u kinima

Više od autora

- vl promo-


Najpoznatiji film svih vremena Titanic vraća se u kina povodom svoje 25. obljetnice. Da, dobro ste pročitali, 25 godina je prošlo od rođenja ovog kultnoga filma redatelja Jamesa Camerona.

Ovaj blockbaster iz 90.-tih, stiže na na velika platna u svom osvježenom obliku, pa će se tako prikazivati u remasteriranom IMAX® 3D i 3D 4K formatu koji će nam pružiti još bolji ugođaj. Vrhunski i neponovljivi filmski par, Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, za koje i sam redatelj filma kaže kako ne bi mogao zamisliti ovaj film bez njih, mogli bismo gledati već početkom veljače, točnije 9. u mjesecu, prije Valentinova u svim CineStarovim kinima pa i u Vukovaru.


Uz njih su još genijalni glumci Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber, Bill Paxton i brojni drugi. Legendarna priča o luksuznom „nepotopivom“ brodu, ljubavnom paru, položaju žena, najnižem staležu društva, oceanu i općenito životu, za koji se mnogi kritičari slažu kako je najveći film ikada snimljen.
Podsjetimo, ova fiktivna priča temelji se na stvarnoj tragediji, a osvojila je 11 Oscara, između ostalog, za najbolji film, režiju, kameru i montažu. Prvo prikazivanje doživio je 1997. godine nakon čega je postao najuspješniji film svih vremena. Što se tiče zarade u svijetu, do 2009. godine držao je visoko prvo mjesto dok ga Avatar nije nadmašio. Trenutno drži treće mjesto po prihodu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno