Nakon objave singla “Hello Sunshine”, koji je pokupio mnogobrojne hvalospjeve, Bruce Springsteen je prije nekoliko dana objavio lyric video i novu pjesmu “There Goes My Miracle”!

Obje će pjesme biti objavljene na novom albumu “Western Stars” koji izlazi 14. lipnja.

Bit će to njegov 19 studijski album i prvi studijski album u pet godina. Glazbenik je ovoga puta bio inspiriran kalifornijskim pop zvukom šezdesetih i sedamdesetih godina.

Album objavljuje za Columbia Records / Menart, sniman je u Springsteenovom kućnom studiju u New Jerseyju, a dodatna snimanja su iz Kalifornije i New Yorka.

“Ova ploča je povratak mojim solo snimkama, karakternim pjesmama i filmskim orkestralnim aranžmanima.”,  otkriva Springsteen.Bruce Springsteen, 2019. | Photo: Menart promo

Album uključuje 13 pjesama i obuhvaća širok raspon američkih tema, od autoputeva do napuštenih mjesta, izolacije, permanentnost doma i nade.

Ron Aniello je zajedno sa Springsteenom producirao album, a uz to je svirao bas, klavijature i druge instrumente.

Patti Scialfa je doprinjela vokalnoj izvedbi i potpisuje vokalne aranžmane na četiri pjesme.

Glazbeni aranžmani uključuju žičane i puhačke instrumente, pedal steel i doprinos  više od 20 glazbenika, uključujući i Jona Briona, a pojavljuju se i glazbeni gosti: David Sancious, Charlie Giordano i Soozie Tyrell. Album je miksao Tom Elmhirst.

Western Stars popis pjesama:

 1. Hitch Hikin’
 2. The Wayfarer
 3. Tucson Train
 4. Western Stars
 5. Sleepy Joe’s Café
 6. Drive Fast (The Stuntman)
 7. Chasin’ Wild Horses
 8. Sundown
 9. Somewhere North of Nashville
 10. Stones
 11. There Goes My Miracle
 12. Hello Sunshine
 13. Moonlight Motel