6 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Nakon Knjige o džungli i Pepeljuge Disney najavio i Kralja lavova u igranoj verziji

Više od autora

- vl promo-

f_kralj-lavova_postaje-igrani-film_ST

Nakon velikog uspjeha igranog filma ‘Knjiga o džungli’ kompanija Disney najavila je remake crtića ‘Kralj lavova’ i to po istoj recepturi.

Igrana verzija ‘Kralja lavova’ predstavljat će inovativne ‘žive slike’ i kompjuterske animacije. Da isprobani recept ne treba mijenjati, dokazuje i to što je Disney angažirao čak i istog redatelja, Jona Favreaua.

‘Kralj lavova’ nadovezuje se na uspješnu Disneyjevu reinterpretaciju klasika za suvremenu publiku sa filmovima poput ‘Grdana – zla vila’, ‘Pepeljuga’ i ‘Knjiga o džungli’. Igrana verzije ‘Ljepotice i zvijeri’, u kojoj Emma Watson igra Belle, već je jedan od najviše iščekivanih filmova u 2017. Poput ‘Ljepotice i zvijeri’, i u ‘Kralju lavova’ naći će se pjesme iz animiranog originala’, navodi Disney u saopćenju.

Pjesme za crtani film ‘Kralj lavova’ skladali su Elton John i Tim Rice, a pjesme ‘Circle Of Life’ i ‘Can You Feel The Love Tonight’ koja je dobila Oskara, i dan-danas se rado pjevuše.

‘Kralj lavova’ je već imao svoju brodvejsku adaptaciju, a taj mjuzikl koji se sa velikim uspjehom izvodi u New Yorku i Londonu, osvojio je nekoliko Tony nagrada.

Disney još nije saopćio kada će početi snimanje novog ‘Kralja lavova’, kada će se film naći u kinima, niti tko će davati glasove glavnim junacima u novoj verziji. [Filmonizirani.net]

KINO NAJAVA: KRALJ LAVOVA [1994]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno