20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Nakon nedavne tragedije Psihomodo pop smogli snage i objavili novi singl

Više od autora

- vl promo-Iz radionice Psihomodo popa dolazi nam novi singl Ako želiš biti moja. Nastavak je to priprema za njihov idući studijski album kojeg su najavili prošlogodišnjim hitom ‘Sve će biti u redu’.

Ljubav je vječna inspiracija mnogim umjetničkim dušama, a dilemu kome pokloniti srce, Psihomodo Pop je obradio na sebi svojstven način.

‘Ova pjesma pravi je Psihomodo uradak. Došla je vrlo prirodno. Uz već snimljene demo snimke za novi album, ovu smo snimili upravo zadnju i u jednom danu. I na ovoj pjesmi, što se i čuje, Tigran svira bubanj. Videospot snimamo u režiji Mare Milin, koji će biti i svojevrsni mali hommage Tigranu, izražen kroz jednostavnu, ljubavnu pjesmu.’ – rekao nam je Davor Gobac.

Pjesmu u cijelosti potpisuje upravo Davor Gobac, a producirao ju je Srđan Sekulović – Skansi. Za mastering je zaslužan Stuart Martin iz Stone Bridge Musica, s kojim su već surađivali na singlu ‘Sve će biti u redu’ i albumu ‘Ćiribu Ćiriba’ iz 2014. godine.

Pripreme za veliki obljetnički koncert ’30 godina zmaja’ su u punom jeku i 2. lipnja nas očekuje večer vrhunske zabave uz Psihomodo Pop i njihove goste.

Pretprodaja ulaznica traje do 1.3. po cijenama za parter 100 kn a za tribine 115 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno