-1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Napunite brzo i jednostavno svoj električni automobil u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-

U suradnji vinkovačke tvrtke Telesat i Electripa iz Turske, u našem gradu postavljena je još jedna punionica za električne automobile. Točnije, ona sadrži dva mjesta za punjenje s COMBO CCS EU 60kW/DC.

„Trenutno je punionica u probnom radu, još nekoliko dana je u takvom stanju, a u to vrijeme bit će besplatna. Nakon toga, punjenje će se naplaćivati, a radi se o najbržem punjenju u gradu”, obavijestili su iz Telesata.

Velika prednost punionice je što se nalazi u gotovo samom centru grada, u blizini su stambene zgrade i ugostiteljski objekti, a svoj automobil možete napuniti na adresi Jurja Dalmatinca 21, ispred središta same tvrtke.

„Punionica funkcionira jako dobro, napunili smo već svoje vozilo i možemo potvrditi kako sve radi na ispravan način”, govore iz vinkovačke tvrtke dodavši kako je cijeli projekt koštao 50.000 eura.


Što se tiče Electripa, radi se o globalnoj tvrtki koja ima već 194 punionice diljem svijeta, a na karti su već sada ucrtani i naši Vinkovci.

„Prije samog punjenja, potrebno je imati instaliranu aplikaciju Electrip. Možete se registrirati, ali i koristiti kao gost, a tamo možete vidjeti i sve ostale punionice u svijetu”, zaključili su iz Telesata.

Više informacija možete pronaći na linku, a već sada preuzmite aplikaciju i punite svog „limenog ljubimca”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno