19 C
Vinkovci
Subota, 2. srpnja 2022.

Nastavlja se čarolija Ledenog Oriona

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Veliko klizalište, šarolika ponuda Božićnog sajma, topli napitci i ukusni zalogaji svaki dan od 30. studenoga, pa tako i danas, u vinkovačkoj pješačkoj zoni čekaju posjetitelje Adventa u Vinkovcima – Ledenog Oriona.

A ono što će večeras posebno začiniti blagdansku čaroliju u Vinkovcima koncert je Orion Full Banda koji ispod kupole počinje u 19 sati. Svoj doprinos programu Adventa u Vinkovcima večeras daje i Gradsko kazalište “Joza Ivakić” Vinkovci gdje je za 20 sati najavljena predstava “Dva naprama jedan”.

Podsjećamo, klizalište je otvoreno od 10 do 21 sat, a petkom i subotom do 24 sata te nedjeljom do 23 sata. Klizanje traje po 45 minuta, a 15 minuta je predviđeno za izmjene skupine klizača i održavanje leda, pa su izmjene klizača svaki puni sat. Organizirane skupine mališana iz dječjih vrtića imaju besplatno klizanje, a osnovci koji dođu organizirano plaćaju ulaznicu 5 kuna. Ostali ulaznicu za klizalište plaćaju 10 kuna, a ako nemaju svoje klizaljke, mogu ih unajmiti za 5 kuna.

Organizator Grad Vinkovci i suorganizatori, TZ Grada Vinkovaca i Novosti, pozivaju sve: Dođite i uživajte u čaroliji Ledenog Oriona!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno