29 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Ne moli me za ljubav novi je singl i spot No Rulesa

Više od autora

- vl promo-

Bend No Rules iz Tuzle predstavlja singl i videospot za pjesmu Ne moli me za ljubav, žestoku rock ‘n’ roll pjesmu s elementima rythm & bluesa, a koja je objavljena na njihovom četvrtom studijskom albumu naslovljenom Na cesti bola (Spona, 2017.). Singl ‘Ne moli me za ljubav’ snimljen je u studiju Pogon u Tuzli pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžman je zaslužan frontmen, vokal i gitarist No Rulesa Goran Čampara.

Videospot je snimljen na nekoliko lokacija u Lukavcu i Tuzli u režiji Damira Nezirovića, a uz članove benda su glumili Marko Mirković (student glume Akadenije dramskih umjetnosti Tuzla) i Anja Bošnjaković.


No Rules je osnovan 1999. godine u Tuzli. Iza sebe imaju četiri studijska albuma ‘Pasje vrijeme’ (2003.), ‘Probaj me’ (2007.), ‘Homesick Blues’ (2010.) i ‘Na cesti bola’ (2017.). Godine 2004. su osvojili prestižnu nagradu Davorin kao najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu su nominirani i 2008. u kategoriji rock album godine zajedno s Hladnim pivom i Disciplinom kičme. Nastupili su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na europskoj turneji, a posebno se ističe nastup pred 15 000 ljudi u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa Deep Purpleu (2007.). Četvrti studijski album ‘Na cesti bola’ je odlično prihvaćen kod publike, a zapazili su ga i glazbeni kritičari – uvršten je u petnaest najboljih regionalnih albuma 2017. godine na portalu Glas.ba.

No Rules nastupa u sastavu Goran Čampara (vokal , gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bas gitara) te Sead Hadzić (bubnjevi).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno