11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Ne Pick Your Noise novi je album Them Moose Rusha

Više od autora

- vl promo-Ako već niste čuli, novi album bjelovarskog benda Them Moose Rush zove se Ne Pick Your Noise a objavljen je 9. ožujka 2018. godine. Sadrži 11 pjesama koje će vas zasigurno pokušati uvući u svijet Them Moose Rusha.

Možete ga pronaći na svim većim streaming servisima, kao što su Bandcamp, iTunes, Spotify itd…

Nakon dva EP-a objavljena u 2014. i 2015. bend je odluči kako je sljedeća najbolja stvar za njih, objavljivanje potpuno novog albuma.

Osamnaest mjeseci nakon što su započeli s povremenim ulascima u studijo, album je pred vama a jako su ga nahvalili glazbeni časopisa kao što su Metal Injection , Prog Magazine i mnogi drugi.

Prije same objave albuma, Them Moose Rush su u veljači 2018., objavili singl Dumadu med’ za koji je snimljen i pripadajući video spot.

Osnovica video spota gotovo je odmah pala napamet članovima benda, još prilikom nastanka pjesme, zbog čega i uvodni riff, zajedno s cimbalima, zvuči vrlo slično pisaćem stroju. To je ustvari vrsta robotskog ponavljanja – kao da stalno ponavljate isti obrazac iznova i iznova – DUMADU DU, Duma Duma DU DU, Duma Duma DU DU …

Sada kada je album van, fokus benda je usmjeren ka predstojećoj europskoj turneji! Već su održali prvi promo koncert u Zagrebu, a očekuju ih još mnogo bliskoj budućnosti.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno