2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Neil Cross postao scenaristom remakea kultnog Bijega iz New Yorka

Više od autora

- vl promo-Kultni BIJEG IZ NEW YORKA već osam godina treba dobiti remake, no konstantno nešto zapinje – i zbog toga vojska fanova smatra da mu nije ni suđeno. Kurt Russell od početka kritizira ovakve ideje, no čini se da se nešto ipak odvija.

Neil Cross tako je dobio posao scenarista. Nakon brojnih odustajanja, prekida projekta i promjena glavne role ovo bi mogao biti hvale vrijedan pomak, a Snake Plissken bi napokon trebao dobiti novo utjelovljenje.
‘Prije par godina izašla je video igra ‘Arkham City’ koja je pokazala kako je Gotham postao neka vrsta ograđenog zatvora. Kako se taj segment priče nije obradio u ‘Bijegu iz New Yorka’, naša ideja bi bila pokazati kako je grad uopće i postao zatvor, kako je Plissken postao heroj i kako je izgubio taj status. U sredini priče dolazi onaj dio s predsjednikovom kćeri… Zatim je napravljen i nastavak ali bih volio vidjeti New York u današnjoj formi kao zatvor’, svojedobno je fabulu prokomentirao Joel Silver, producent cijelog projekta.

John Carpenter će ovaj puta biti izvršni producent, 20th Century Fox ima prava na film dok bi redatelj mogao biti Breck Eisner. Snakea bi mogli glumiti Charlie Hunnam, a blizu su i Dan Stevens i Jon Bernthal. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se razriješiti ova dugačka kadrovska križaljka.

https://www.youtube.com/watch?v=8-LDW7tWwAI

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno