1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Neuništivi Clint Eastwood za ljeto sprema novi film koji će se zvati The Mule

Više od autora

- vl promo-Iako već duboko zašao u devetu deceniju života (87 godina) Clint Eastwood ne posustaje: nedavno je snimio film 15:17 za Pariz sa neprofesionalim glumcima baziran na istinitom događaju i već sprema novi projekat.

Film bi se trebao zvati The Mulea glavnu ulogu igrat će upravo Eastwood. Film će se po uobičajenoj Eastwoodovoj praksi raditi pod okriljem studija Warner Bros. i bit će njegovo prvo pojavljivanje pred kamerama nakon ostvarenja Ponovno u igri, baseball drami iz 2012.

Radnja filma će biti bazirana na članku iz New York Timesa priči iz lipnja 2014. o 90-godišnjaku, veteranu iz Drugog svjetskog rata Leou Sharpu koji postane švercer drogom za meksički Sinaloa kartel. Agenti DEA-e su ga uhitili u Mičigenu dok je prevozio kokain u vrijednosti od tri miliona dolara u kamionu, te ga osudili na tri godine robije, ali je njegov advokat uspio odigrati na kartu demencije što je donijelo blažu kaznu.

Scenarij je napisao Nick Schenk, a scenarist Dave Holstein je radio na novoj verziji. Film The Mule bismo mogli očekivati već na ljeto. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno