4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Nezaboravno Valentinovo u režiji Detoura i Pavela u Lisinskom

Više od autora

- vl promo-

Pred rasprodanom K.D. Vatroslav Lisinski dva najistaknutija pop sastava na domaćoj glazbenoj sceni, održala su zajednički koncert za pamćenje. Vrlo zahtjevna ideja combo nastupa grupa Detour i Pavel na kraju se ponovno pokazala dobitnom kombinacijom.

Nakon prošloljetne premijerne nezaboravne šibenske večeri na tvrđavi Sv. Mihovila ‘pao’ je i Lisinski. Po svim pokazateljima publika je bila oduševljena ovom kombinacijom i neuobičajenim koncertnim predstavljanjem gdje su se kroz četiri bloka oba sastava izmjenjivala u izvedbi svojih najpoznatijih pjesama.

DETOUR, 2018. / Foto: Goran Berović

Gina, Tonka, Aljoša i Nenad uz ostale članove Pavela i Detoura uzvratili su vjernoj publici maksimalnim angažmanom gdje su puna tri sata nudili emocije širokog spektra, od veselja, sreće, nostalgije i sjete. Iz njihove respektabilne karijere izmjenjivali su se biseri pop glazbe, zasigurno najbolje što trenutno domaći pop nudi. Publika je to nagradila i bisom, krajnjom euforijom, dizanjem na noge i na kraju općim plesnim ‘the endom’.‘Ovaj koncert nam je poseban u svakom pogledu. Po prvi put smo svirali u Lisinskom što je san svako glazbenika, a zadovoljstvo je bilo još veće da smo taj trenutak podijelili s našim prijateljima iz grupe Pavel. Dali smo sve od sebe, kao i naši gostujući glazbenici gudački kvartet Libra, brass sekcija, te Surka na perkusijama i Jakša na saxofonu i klarinetu kojima ovom prilikom zahvaljujemo. Pavel je bio čaroban kao i cijela večer, koncert nam je jednostavno prošao u trenu. Ovo je veliki iskorak u našoj karijeri. Nastavljamo dalje u jakom tempu, ispred nas je novi album i krajem godine njegova velika koncertna promocija’ pun dojmova izjavio je frontman Detoura Nenad Borgudan.

PAVEL, 2018. / Foto: Goran Berović

Nakon Valentinova u Lisinskom Detourovce već ovog petka, 16.02. očekuje koncert u Rijeci u Pogonu Kulture gdje su nastupili prije dvije godine, a o svim novitetima te daljnjim koncertnim nastupima pratite na njihovim službenim društvenim mrežama.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno