19 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Ništa od pripremnih utakmica za trećeligaše i niželigaše minimalno do 15. veljače

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Premda je od 1. veljače, prema Odluci Nacionalnog stožera, dopušteno treniranje, svim niželigašima (od treće lige pa na niže) i odrađivanje priprema na otvorenom, zabranjeno je odigravanje prijateljskih susreta te od njih neće biti ništa, barem do 15. veljače, dokad su mjere na snazi.

MUP i Područni ured civilne zaštite Osijek zaprimio je jedan upit o tome odnosi li se popuštanje mjera od 1. veljače i na odigravanje utakmica i to prijateljskih na što su, na žalost mnogi trenera i ekipa, negativno odgovorili.

Treniranje na otvorenom je dozvoljeno. Natjecanja, odnosno odigravanja utakmica dozvoljena su samo klubovima koji se natječu u 1. i 2. rangu natjecanja. Korištenje svlačionica nije dozvoljeno.

Cibalia je danas trebala odigrati prijateljsku utakmicu s Vukovarom 1991, ali je ona odgođena, a sad znamo koji je jedan od razloga te odgode. Tako će svi oni koji su planirali s pripremnim utakmicama u sljedećih 12 dana morati otkazati iste ili ih prolongirati za neka druga vremena, no tko zna, možda će i nakon 15. veljače ista zabrana i dalje biti na snazi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno